Weerbericht Limburg

Meerdaagse tabel

dag Di Wo Do Vr Za
Max. temp 20° 25° 21° 22° 24°
Min. temp
Windrichting NO  ONO  NNO  NNO  NO
Windkracht (Beaufort)43333
Zon uren 6 u 15 u 12 u 10 u 13 u
Neerslagkans (in %) 20% 10% 10% 10% 10%

Vandaag wolkenvelden en zonnige perioden, morgen zonnig warmer, begin juni aanhoudend droog en vrij zonnig


In de nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het koelt af tot af tot ongeveer 7 graden bij een matige, 3 Beaufort, wind uit N tot NO.
Overdag zijn er veel wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en tijdens zonnige perioden wordt het maximaal 20 graden. Het waait matig, 3-4 Beaufort, uit N tot NO.

Verdere vooruitzichten 

Woensdag, op de laatste dag van deze bloeimaand mei, wordt het volgens Meteo Limburg zonnig en warmer. Bij een matige wind uit NO tot O wordt het 24 à 25 graden.
Tijdens de eerste twee junidagen, donderdag en vrijdag, zijn er brede opklaringen en wolkenvelden/stapelwolken. Het blijft droog en bij een matige wind uit N tot NO wordt het maximaal 21 à 22 graden. 
In het eerste juniweekeinde wordt het zonnig en warmer met maxima van 24 à 25 graden. De lucht blijft droog en wordt aangevoerd met een matige wind uit NO tot O. Tijdens heldere nachten koelt het redelijk af.

 

Dit weerbericht is opgesteld door Meteo Limburg. Meteo Limburg heeft weerstationkessel.nl toestemming gegeven om dit weerbericht hier te plaatsen.

Mijn ervaring is dat Meteo Limburg zeer betrouwbare verwachtingen maakt voor Limburg, die vaak afwijken van de (wat algemene) landelijke weerberichten. Dit weerbericht is ook te lezen op www.l1.nl.