Weerbericht Limburg

Meerdaagse tabel

dagvrzazomadi
Max. temp20°C20°C20°C24°C26°C
Min. temp17°C12°C11°C9°C13°C
WindrichtingZWWWZWZZO
Windkracht (Beaufort)2-443-42-32-3
Zon uren3u9u7u10u10u
Neerslagkans (in %)80%50%40%20%40%

Kans op enkele buien, later op de avond en vannacht meer opklaringen

In het weekeinde fris weer, morgen stevige wind en enkele bui

opgesteld 20:00 uur

Vanuit het zuidwesten trekt hier en daar een aantal buien met onweer over Limburg. Later op de avond blijft het overal droog en er komen meer opklaringen. Tegen middernacht is het ongeveer 15 graden.

Morgen

In de nacht is het droog en vrij helder. Het koelt af tot ongeveer 12 graden. De ZW wind is matig, 3 Beaufort.
Overdag zijn er brede opklaringen en hoog opbollende stapelwolken. Er trekt vanuit het westen tijdelijk een aantal buien over Limburg. Het is meestal droog. Mogelijk is er ’s ochtends tijdelijk veel bewolking met wat regen. Er staat een stevige W wind, 4 Beaufort, en in de vrij droge lucht voelt het fris aan. Het wordt tijdens flinke zonnige perioden hooguit slechts 19 à 20 graden.

Verdere vooruitzichten

Zondag is er een mix van brede opklaringen en stapelwolken en het blijft, op een bui na, droog in onze provincie. De lucht is vrij droog en in een matige westelijke wind voelt het fris aan. Het wordt hooguit 20 graden.
Meteo Limburg verwacht dat het maandag en tijdens het grootste deel van dinsdag droog is bij weinig wind. Het wordt warmer en maandag lopen de temperaturen op tot 24 graden. Dinsdag liggen de maxima iets boven de 25 graden: zomers warm.

 

Dit weerbericht is opgesteld door Meteo Limburg. Meteo Limburg heeft weerstationkessel.nl toestemming gegeven om dit weerbericht hier te plaatsen.

Mijn ervaring is dat Meteo Limburg zeer betrouwbare verwachtingen maakt voor Limburg, die vaak afwijken van de (wat algemene) landelijke weerberichten. Dit weerbericht is ook te lezen op www.l1.nl.