Weerbericht Limburg

Meerdaagse tabel

dagdiwodovrza
Max. temp19°C23°C22°C22°C26°C
Min. temp13°C14°C16°C11°C12°C
WindrichtingNWWZWWZWWZW
Windkracht (Beaufort)3-43443-4
Zon uren2u5u3u5u8u
Neerslagkans (in %)80%20%80%20%20%

Ook vandaag kouder dan normaal en regelmatig regen

Morgen droog, donderdag tijdelijk regen en in weekeinde zomers warm

opgesteld 0:00 uur

In de nacht is het bewolkt en het gaat geleidelijk langdurig regenen bij temperaturen van 13 à 14 graden.
Overdag is het overwegend bewolkt. Er vallen enkele buien, lokaal met onweer, en er kunnen langere perioden met regen voorkomen. Tijdens droge perioden breekt de zon in de loop van de middag en avond af en toe door, maar warmer dan 20 graden wordt het op de dinsdagmiddag niet. De wind uit NW wordt matig, 3 Beaufort.

Verdere vooruitzichten

Woensdag is het droog. Tijdens zonnige perioden wordt het 23 à 24 graden bij een matige zuidwestelijke wind.
Donderdag gaat het regenen. In de loop van de dag wordt het, op een bui na, droog en bij een stevige wind wordt het tijdens opklaringen hooguit 22 graden.
Ook vrijdag waait het stevig uit W en in de droge lucht voelt het frisjes aan. Het is ook dan nog kouder dan normaal met maxima van 21 à 22 graden.
Meteo Limburg verwacht dat het in het laatste juliweekeinde zomers warm wordt met meer dan 25 graden. Zondag kan het 28 graden worden. Het waait daarbij matig uit ZW.

 

Dit weerbericht is opgesteld door Meteo Limburg. Meteo Limburg heeft weerstationkessel.nl toestemming gegeven om dit weerbericht hier te plaatsen.

Mijn ervaring is dat Meteo Limburg zeer betrouwbare verwachtingen maakt voor Limburg, die vaak afwijken van de (wat algemene) landelijke weerberichten. Dit weerbericht is ook te lezen op www.l1.nl.